Stacaravan Prestige 2Sk 2 Bad | Premium - 33M² - Tv - Vaatwasser - Spa - Travel Pack 7J* (4/5 pers.)

Flower Camping Les Biches

De Prestige-reeks biedt u al het comfort waar u van droomt voor een ontspannende en onvergetelijke gezinsvakantie.

De Prestige stacaravan met 2 slaapkamers en 2 doucheruimtes is voorzien van een televisie, een vaatwasser en bestaat uit:

1 moderne woonkamer met zithoek en volledig uitgeruste keuken (servies, gaskookplaat, magnetron, koelkast met vriesvak, Senseo koffiezetapparaat, broodrooster) en een eethoek met een centraal eiland, 4 hoge krukken en een slaapbank.

  • 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed van 160x200 cm**
  • 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden van 80x190 cm**
  • 2 doucheruimtes met elk 1 wastafel en een haardroger
  • 2 aparte toiletten

 

TRAVEL PACK : eindschoonmaak, beddengoed, handdoeken en badmatten inbegrepen alleen voor verblijven van minimaal 7 nachten.

 

**Dekbedden, kussens voorzien. Matrassen en kussens zijn beschermd met een waterdichte hoes die tussen elk verblijf wordt gedesinfecteerd.

Een stofzuiger is in de accommodatie beschikbaar om uw dagelijks leven tijdens uw vakantie te vergemakkelijken.

 

U profiteert van een overdekt houten terras van 20 tot 25 m² uitgerust met: 2 ligbedden met matrassen, een tuintafel en stoelen om volop te genieten van de idyllische omgeving voor een ontspannende vakantie. Niet te vergeten een gasplancha om buiten te koken en gezellige momenten met het gezin te delen.

 

  • De Prestige-reeks omvat ook: Wifi-toegang voor het hele gezin, 1 SPA-sessie in ons wellnessgebied per week en 1 ronde minigolf per persoon inbegrepen bij uw verblijf van minimaal 7n.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen