Coco Sweet Zeezijde - 16M² (4/4 pers.)

LES FLOTS-ATLANTIQUE ** Village 2

De Coco Sweet aan zee op Camping Les Flots-Atlantique is een heerlijke uitvalsbasis, slechts een paar stappen verwijderd van de rustgevende golven van de Atlantische Oceaan. Het is de perfecte combinatie van comfort en natuur. Uitgerust met een overdekt terras, biedt de Coco Sweet een unieke kampeerervaring. Ideaal voor een korte vakantie of een langer verblijf, het nodigt u uit om te ontspannen op het ritme van de golven en te genieten van de uitzonderlijke maritieme sfeer.

Het interieur is even uitnodigend met een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) en een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190). De kitchenette is goed uitgerust met een magnetron, koelkast, broodrooster en Senseo-koffiezetapparaat. Buiten koken is eenvoudig met een 2-pits gasfornuis, en servies is voor uw gemak voorzien. Het terras, beschut onder een luifel, heeft een tuinlounge voor ontspanning in de buitenlucht.

Voor uw comfort is de Coco Sweet voorzien van een elektrische radiator en een ventilator. Een parkeerplaats is ook beschikbaar direct naast de accommodatie.

Om uw ervaring te verbeteren, is de Coco Sweet slechts een korte wandeling verwijderd van een modern en goed onderhouden sanitairblok. Deze faciliteit biedt schone en handige voorzieningen, waaronder douches, toiletten en wastafels, om uw verblijf comfortabel en zorgeloos te maken.

Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen

Klantenmeningen